O nama

Tvrtka CTS d.o.o. osnovana je 1995 godine, sa osnovnom djelatnošću informatički inžinjering. Pružamo usluge prodaje i servisa računala, održavanje informatičke i druge tehničke opreme, instalacije mreža sa izradom dokumentacije istih , kao i ostalo vezano za informatičku djelatnost. Razvojem tvrtke, kako bismo tržištu ponudili cjelokupna rješenja za male i srednje poduzetnike, uvrstili smo i programsko rješenje 4D Wand, čiji smo distributeri za Primorsko-goransku i Istarsku županiju, ugovorni smo partner i možemo samostalno prezentirati, instalirati i održavati 4D Wand programsko rješenje. 2002 godine postali smo distributeri Antivirusnog programa NOD32,  koji po Virus biltenima glasi kao najsigurniji antivirusni program. Sjedište tvrtke je u Rijeci na adresi Braće Stipčić 31a, gdje se nalazi prodajno servisni prostor. Cilj nam je zadovoljan korisnik naših hardwer-skih i softwer-skih rješenja.

 

Naša ponuđena rješenja temelje se prvenstveno na tome da sve Vaše redovne obveze izvršavate brzo i kvalitetno , što je i temelj donošenja kvalitetnih poslovnih odluka. Koliko smo blizu tim ciljevima, možete provjeriti kod naših sadašnjih korisnika.

 

  Zadnje verzije


Prateći link pogledajte detaljan popis novosti u 4D Wand-u.Za detaljnije informacije o novim verzijama noda kliknite ovdje

 
  Partneri
  Reference