IT PODRŠKA > IT Oprema > Software >  ESET Proizvodi

ESET Proizvodi                        

Virusi, spyware, spam i ostali nepoželjan softver otežavaju rad na računalu ili ga čine nemogućim, neki i brišu datoteke. Kako je naš cilj osigurati Vam brz i ugodan rad na računalu i zaštititi Vaše podatke, nudimo Vam samo provjerene aplikacije, a na području sigurnosti to su zasigurno ESET proizvodi.

 

 

 

ESET NOD32 Antivirus 4

ESET NOD32 Antivirus je jedini antivirusni alat kojem po nezavisnim testovima već 10 godina zaredom nije promaknuo niti jedan virus, zahvaljujući ThreatSense® tehnologiji koja otkriva i sprečava čak i novonastale, još nezabilježene viruse i ostali maliciozni softver.

 

 

ESET Smart Security 4

Zasnovan na NOD32 Antivirusu 4, ESET Smart Security 4 kućnim korisnicima nudi sve navedeno, uz dodatak osobnog firewall-a, te antispam i antispyware modula. Ako Vam je ulazni spremnik (inbox) često pun nepotrebnih reklama i poruka s potencijalno opasnim sadržajem, a ne znate kako ih spriječiti da dolaze, ESET Smart Security 4 je pravi izbor za Vas. Jednostavna konfiguracija znači da ćete se u nekoliko minuta moći riješiti sve neželjene pošte i raznih spyware aplikacija koje se rado naseljavaju u svačije računalo.

 

ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition

Posebna inačica NOD32 Antivirusa 4 je Business Edition, posebno prilagođen za veće mrežne sustave. Razlike u odnosu na kućnu verziju su:
- dodatna komponenta Remote Administrator, koja omogućuje daljinsku administraciju antivirusa svih umreženih računala
- mogućnost instalacije na servere, koje je kao nositelje mrežnih sustava neophodno držati čistima od virusa za nesmetan rad
- "mirror" opcija za aktualizaciju sa definirane lokacije - umjesto da svi korisnici preuzimaju nove verzije sa interneta, jedno računalo (najčešće server) preuzme aktualizaciju, te je dalje disitribuira ostalim računalima putem lokalne mrežne veze, što znatno rasterećuje vezu prema internetu.

 

ESET Smart Security 4 Business Edition

Smart Security Business Edition u svom 4. izdanju najsveobuhvatnije je sigurnosno rješenje na tržištu. Kao i NOD32 Antivirus Business Edition, prilagođen je za upotrebu u poslovnim sustavima, od 5 do preko  100 000 računala. Budući da pokriva sve aspekte indirektnog softverskog napada, predstavlja trenutni vrh ponude sigurnosnih rješenja tvrtke ESET, te je kao takav najbolji izbor za osiguranje elektroničkog dijela Vašeg poslovanja.

 

 

Za više informacija pošaljite upit 

  Zadnje verzije


Prateći link pogledajte detaljan popis novosti u 4D Wand-u.Za detaljnije informacije o novim verzijama noda kliknite ovdje

 
  Partneri
  Reference