IT PODRŠKA >  CTS APP Server

 

U mogućnosti smo ponuditi Vam ekonomičnije i bolje rješenje. Osluškujući potrebe naših komitenata uvrstili smo u našu ponudu uslugu - najam APP servera za potrebe poslovnih aplikacija, s naglaskom na aplikativni software (4D Wand i sl.). Korištenje ove usluge omogućuje Vam nesmetano obavljanje Vaših poslovnih procesa gdje god se nalazili,  a spajanje na APP server možete vršiti sa bilo koje lokacije gdje imate računalo sa pristupom Internetu. 


 

Prednosti i razlozi koje možemo navesti da se odlučite za ovo rješenje su slijedeći : 

    Imate više lokacija i želite imati podatke na jednom mjestu
    Na poslovnom putu ste ili na godišnjem odmoru, a želite imati nadzor nad poslovnim podacima
    Planirate nabavku servera ili njegovu zamjenu

 

CTS APP ServersNa APP serveru imate instaliran aplikativni software i možete mu pristupati putem lozinke sa bilo koje lokacije na kojoj se nalazite. Osim toga, APP server je fizički smješten u našem Data centru, ne zauzima Vam prostor i nemate potrebu za tehnički osposobljenim djelatnikom ili ugovorom sa IT tvrtkom.  Isto tako, ne morate kupiti cijeli server niti razmišljati o zamjeni postojećeg novim, već samo iznajmljujete dio prostora na serveru i time su Vam daleko manja početna ulaganja, a nije zanemariva niti potrošnja struje jednog servera budući da je isti u pogonu 24 sata čitavu godinu.

Prostor koji unajmite na APP serveru na raspolaganju Vam je 24 sata i na njemu možete koristiti aplikaciju, spremiti podatke ili ga koristiti za FTP prijenos podataka. Ukoliko nakon nekog vremena odustanete od najma prostora na APP serveru, sve podatke koje ste pohranili na APP server dobiti ćete snimljene na mediju i ponijeti sa sobom. Prostor koji ste bili zakupili na APP serveru se nakon Vašeg otkaza ugovora i uzimanja podataka prazni i ne sadrži više nikakve podatke.

 

Za više informacija pošaljite upit 

  Zadnje verzije


Prateći link pogledajte detaljan popis novosti u 4D Wand-u.Za detaljnije informacije o novim verzijama noda kliknite ovdje

 
  Partneri
  Reference